Alt om M&D

TINE Mat og Drikke er en ordning som gir ungdomskoleelever tilgang på påfyll gjennom dagen. Tenåringer har ulikt behov, derfor har vi delt opp i fire typer abonnement. Alle elevene på skoler som har M&D-ordningen får hver sin M&D-brikke, uavhengig av om man kjøper abonnement.

TINE Mat og Drikke er et eget konsept utviklet for ungdomsskolen. Abonnementsordningen gir elevene mulighet til å hente ut gode, sunne produkter fra automater på skolen ved hjelp av en forhåndsbetalt M&D-brikke.

artikkelbilde_systemet_alle

M&D er mer enn en produktserie. Alle elever ved skolen får utdelt en M&D-brikke. Uansett om man tegner abonnement eller ikke, gir M&D-brikken tilgang til M&Ds aktiviteter på nett og mobil. På den måten får alle elevene på skolen ta del i M&Ds etter hvert voksende verden.

TINE M&D Påfyll - 1 produkt per dag

For de som ønsker å ha kaldt drikke ved siden av matpakken eller en runde med påfyll i løpet av dagen. For kr 285,- i måneden (kr 14,25 per dag) kan eleven ta 1 valgfritt produkt – hver dag eleven er på skolen.

 Ett valgfritt produkt

TINE M&D Påfyll – 2 produkter per dag

For de som ønsker nettopp det, litt ekstra å gå på i løpet av dagen. For kr 380,- i måneden (kr 18,- per dag) kan eleven ta ut 2 valgfrie produkter – hver dag eleven er på skolen.

TINE M&D Påfyll – 3 produkter per dag

For de som trenger litt mer energi for å holde seg opplagt og konsentrert. For kr 480,- i måneden (kr 23,- per dag) kan eleven ta ut opptil 3 valgfrie produkter – hver dag eleven er på skolen.

TINE M&D Påfyll – 4 produkter per dag

For de med høyt energiforbruk, kreves jevnlige påfyll hele dagen. For kr 630,- i måneden (kr 30,- per dag) kan eleven ta ut opptil 4 valgfrie produkter – hver dag eleven er på skolen.

Priser per januar 2012. For alle abonnement: Ved dokumentert fravær utover 3 dager utvides den betalte abonnementsperioden med tilsvarende antall dager.

artikkelbilde_automan

Hvorfor et abonnement?

Et abonnement er tryggere og enklere enn å sende med kontanter hver dag. Sender du med eleven penger til å kjøpe seg lunsj, kan du aldri være sikker på hva pengene faktisk brukes til. Med M&D trengs ikke kontanter, og du kan vite at tenåringen får i seg god næring. For ekstra god oversikt kan du følge med på daglige uttak på min side.

Har du fått svar på alle spørsmålene rundt M&D? Aktiver M&D-brikken

Bestill nå

Velg 1-4 produkter hver dag eller fleksibelt klippekort.

Jeg vil bestille nå

Bestill abonnement og aktiver brikken med en gang. To gratisprodukter får du på kjøpet, uansett hvilket abonnement du velger.