Alt om M&D

TINE Mat og Drikke er en ordning som gir ungdomskoleelever tilgang på påfyll gjennom dagen. Tenåringer har ulikt behov, derfor har vi delt opp i fire ulike løsninger.

TINE Mat og Drikke er et eget konsept utviklet for ungdomsskolen hvor du som forelder kan velge mellom et løpende abonnement eller klippekort. Ordningen gir elevene mulighet til å hente ut gode, sunne produkter fra automater på skolen ved hjelp av en forhåndsbetalt M&D-brikke.

Alle elevene på skoler som har M&D-ordningen får hver sin M&D-brikke, uavhengig av om man kjøper abonnement.

Næringsinnholdet i våre produkter er i tråd med Helsemyndighetenes ernæringsråd for barn og ungdom.

artikkelbilde_systemet_alle

M&D er mer enn en produktserie. Alle elever ved skolen får utdelt en M&D-brikke. Uansett om man tegner abonnement eller ikke, gir M&D-brikken tilgang til M&Ds aktiviteter på nett og mobil. På den måten får alle elevene på skolen ta del i M&Ds etter hvert voksende verden.

Tenåringer har ulikt behov, derfor har vi delt opp i 2 ulike alternativ for abonnement og 2 for klippekort. Alle elever kan også ta ut 2 gratis smaksprøveprodukter etter å ha aktivert brikken de får utdelt.

TINE M&D Påfyll - 1 produkt per dag

For de som ønsker å ha kaldt drikke ved siden av matpakken eller en runde med påfyll i løpet av dagen. For kr 295,- i måneden (kr 14,05 per dag) kan eleven ta 1 valgfritt produkt – hver dag eleven er på skolen.

Det er mulig å ta ut 1 ekstra produkt per dag til kr 15,-

 Ett valgfritt produkt

TINE M&D Påfyll – 2 produkter per dag

For de som ønsker nettopp det, litt ekstra å gå på i løpet av dagen. For kr 499,- i måneden (kr 11,88 per dag) kan eleven ta ut 2 valgfrie produkter – hver dag eleven er på skolen.

 

Klippekort 20

For de som ønsker å ha kaldt drikke ved siden av matpakken eller en runde med påfyll i løpet av dagen, men ikke nødvendigvis har behov for 1 eller 2 produkter hver dag. Det koster kr 319,- for 20 klipp (kr 15,95 per uttak), og klippene brukes helt valgfritt. Du vil motta en mail når det er få klipp igjen på kortet.

 

 MogD klippekort 20

 

Klippekort 30

For de som ønsker å ha kaldt drikke ved siden av matpakken eller en runde med påfyll i løpet av dagen, men ikke nødvendigvis har behov for 1 eller 2 produkter hver dag. Det koster kr 435,- for 30 klipp (kr 14,50 per uttak), og klippene brukes helt valgfritt. Du vil motta en mail når det er få klipp igjen på kortet.

 

MogD klippekort 30                                                       

 

Priser per juni 2019. For alle abonnement: Ved dokumentert fravær utover 3 dager utvides den betalte abonnementsperioden med tilsvarende antall dager.

artikkelbilde_automan

Hvorfor et abonnement eller klippekort?

Et abonnement eller klippekort på en brikke er tryggere og enklere enn å sende med kontanter hver dag. Sender du med eleven penger til å kjøpe seg lunsj, kan du aldri være sikker på hva pengene faktisk brukes til. Med M&D trengs ikke kontanter, og du kan vite at tenåringen får i seg næringsrikt påfyll. For ekstra god oversikt kan du følge med på daglige uttak på min side.

Har du fått svar på alle spørsmålene rundt M&D? Aktiver M&D-brikken

Bestill nå

Velg 1-2 produkter hver dag eller fleksibelt klippekort.

Jeg vil bestille nå

Bestill abonnement og aktiver brikken med en gang. To gratisprodukter får du på kjøpet, uansett hvilket abonnement du velger.