Covid-19

Her publiserer vi den seneste informasjonen om M&D i forbindelse med den pågående koronasituasjonen.

Aktuelt

17.03.21

BÆRUM: I forbindelse med anbefalinger om digitalundervisning for 5.-10.trinn 18.03-11.04, iverksettes følgende tiltak ved berørte skoler: 

- Vi setter alle abonnement på 1 eller 2 produkter pr. dag på pause til 11.04. Abonnenter trenger ikke å foreta seg noe.

- Vi sørger for at automatene fylles med ferske produkter når skolene gjenåpner.

16.03.21

OSLO: I forbindelse med tiltak om å stenge ungdomsskoler i Oslo 17.03-05.04, iverksetter vi en rekke tiltak. Dette betyr det for deg som kunde av oss:

- Vi setter alle abonnement på 1 eller 2 produkter pr. dag på pause til 05.04. Abonnenter trenger ikke å foreta seg noe.

- Har du klippekort? Disse har ingen utløpsdato og kan fint brukes igjen når skolene åpner. 

- Vi sørger for at automatene fylles med ferske produkter når skolene gjenåpner etter påske.

 

VIKEN: Per 17.03 er det anbefalt gult nivå ved ungdomsskoler i Viken. Dersom barnet har hjemmeundervisning, sykdom eller av andre årsaker er forhindret fra å benytte seg av M&D, kan abonnenter med 1-2 produkt pr. dag enkelt registrere fravær på Min Side og unngå å bli belastet for disse dagene.

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og er opptatt av at M&D skal være en trygg og hygienisk tjeneste. I forbindelse med Covid-19 har vi iverksatt en rekke smittevernstiltak for å sikre trygg bruk.

Ved alle M&D-automater har vi installert hånddesinfiserende middel og skilting som oppfordrer til bruk av dette både før og etter man har handlet. Vi har også synlig informasjon og oppmerking på gulv om trygg avstand i køen. 

Vi er opptatt av å til enhver tid følge myndighetenes anbefalinger og krav til smittevern, og vi vil raskt iverksette tiltak dersom det kommer nye anbefalinger i fremtiden. 

Se her for mer informasjon om TINEs tiltak i forbindelse med utbruddet av Covid-19.