Om M&D

M&D fra TINE er utviklet spesielt for ungdomsskolen. Et smakfullt og fleksibelt tilbud for elever som ikke lenger kan benytte seg av skolemelkordningen fra Skolelyst.
tine-mat-og-drikke-automat

Med vendingautomater kan ungdommene hente den forfriskningen de ønsker, uansett når de trenger det mest. For eksempel før skoledagen starter, drikke til matpakka eller en oppfrisker når dagen er over.
Automatene kjøler ned drikken, så den alltid er kald og klar til å nytes!

Produktene

I dag tilbyr vi fem faste drikkeprodukter og ett sesongprodukt som jevnlig byttes ut. Utvalget består av kakaomelk, eplejuice, iskaffe uten koffein, smoothie med jordbær og mellommåltidsdrikk skogsbær. Produktene er utviklet av ernæringsfysiologer og valgt ut av ungdommene selv, og er uten eller med lite tilsatt sukker.

Vi jobber kontinuerlig med å utvide utvalget vårt og tester i dag flere spiseprodukter som vi vil tilby i fremtiden. Les mer om produktene her.

M&D-brikken

Ungdommene velger selv hvilken drikke de vil ha fra automaten og betaler med sin personlige M&D-brikke. Denne brikken deles ut til alle elevene når en skole har etablert M&D og til alle nye 8.klassinger og elever som ønsker det ved skolestart. Alle som får utdelt brikke får to gratis prøveprodukter, som de kan hente ut etter at de har aktivert brikken. To gratis prøveprodukter blir lagt til brikken uansett om man kun aktiverer for prøveprodukter eller kjøper abonnement/klippekort.

Brikken forhåndsbetales av foresatte, som velger mellom abonnement eller klippekort. 
M&D-brikken er en RFID-brikke som dermed blir knyttet til en kunde og elev, og ved å scanne brikken på automaten kan eleven hente ut de produktene de selv ønsker og så ofte som den foresatte har betalt for. 

Bestille klippekort eller abonnement

1 Ha M&D-brikken barnet fikk på skolen klar og se etter brikkens ID-nummer. Har ikke barnet ditt fått utdelt brikke, bestill ny brikke her
2 Besøk bestillingssiden og velg mellom abonnement på 1-2 produkter per dag eller klippekort med 20 eller 30 klipp. 
Logg inn eller opprett bruker 
4 Fyll inn brikkens ID-nummer
5 Sikker betaling med bankkort gjennom egen betalingsside

Se oversikt over hvilke skoler som tilbyr M&D her

 

Lurer du på noe? Besøk siden med ofte stilte spørsmåleller ta kontakt.