Om_M-D.jpg

Med vendingautomatene fra TINE kan elevene velge påfyllet de ønsker, gjennom hele skoledagen. Automatene kjøler ned produktene, så de alltid er kalde og klare til å nytes! Elevene kan kjøpe produkter med bankort eller Vipps direkte i automaten. Bruk av M&D-brikke og kjøp av klippekort ble faset ut i januar 2024. 

TINE er engasjert i å støtte skoleverket ved å tilby sunne og næringsrike produkter til barn og ungdom. Nå tar vi skrittet videre for å forbedre tilbudet vårt på ungdomsskolen. Vi har etablert et partnerskap med Selecta, Europas ledende leverandør av selvbetjente mat og drikke løsninger til arbeidsplassen og i det offentlig rom. 

Det betyr at vendingautomatene i løpet av 2024 kommer til å inneholde et bredere utvalg med både drikke- og matprodukter! TINE og Selecta jobber tett sammen for å skape den beste mat og drikkeopplevelsen for ungdomsskolen. Vi ønsker å tilby sunne og næringsrike alternativer som møter elevenes behov. Det nye sortimentet utvikles i samarbeid med TINEs ernæringseksperter, og vi følger Helsedirektoratets kostråd. Gled dere til spennende forandringer!

 

Har M&D brikken sluttet å fungere?​

Vi har byttet ut betalingsløsningen på maskinene slik at M&D brikken har utgått. Det er nå enklere for deg å bruke ordinære betalingsmetoder som bankkort eller Vipps. Dessverre var betalingsløsningen med M&D-brikken litt gammeldags og ikke så effektiv som vi ønsker.

 

Hvordan kjøpe produkt når M&D brikken har sluttet å fungere?​

Du kan enkelt sikre deg sunne mat og drikkeprodukter fra vendingmaskinen på din skole – husk at du må enten ha bankkort eller Vipps tilgjengelig.

 

Hadde du flere klipp igjen på brikken som ikke fikk brukt opp?​

Fortvil ikke. TINE har refundert utestående beløp til dine foresattes konto. ​

Lurer du på noe? Besøk siden med ofte stilte spørsmål eller ta kontakt.